• Hippe en unieke vlaggenlijnen. Handgemaakt met liefde.
Home » Informatie » Reviews

Reviews


Reactie plaatsen

Reacties

Margriet
6 maanden geleden

Vorige week een zelf samengestelde vlaggenlijn laten maken door Inge; 13 vlaggen, zelf geselecteerde stoffen via de website en de naam en twee sterren voor mijn dochtertje. Resultaat binnen een week binnen, supermooi geworden (super netjes genaaid, leuke stofjes en super meegedacht qua stoffencombi/letterkleur), wij zijn er heel erg blij mee!!.

Saskia van Komen
een jaar geleden

Fijne service, en super mooie vlaggen lijn voor onze toekomstige dochter. Er wordt ook mee gedacht wat het mooiste bij elkaar past! Een echte aanrader!

Denise
een jaar geleden

Super fijne service! Heel blij met de vlaggenlijn. Hij hangr al een jaar mooi te shinen op de kamer van ons zoontje! Ook gebruik met de cakesmash!

Daphne
2 jaar geleden

Zeer blij met de snelle service! Ik bestelde een vlaggenlijn voor mijn toen nog ongeboren dochter. Inge nam gelijk contact met me op omdat ik bijna uitgerekend was. Hetzelfde weekend nog ging de vlaggenlijn op de post. Maandag was het binnen en dinsdag werd onze dochter geboren. Nog altijd blij mee! De vlaggenlijn hangt nu prachtig op dr slaapkamer!
Later heb ik nog een prachtig aankleedkussenhoes gekocht, past ook nog eens mooi bij de vlaggenlijn!

Lilian K.
2 jaar geleden

Top gemaakt! Deze keer heb ik 2 lakentjes laten maken. Inge neemt de tijd voor je. Als je twijfelt zet ze de stoffen bij elkaar op de foto. Zodat je kan zien of jou combinatie goed matcht. Ze denkt mee en komt ook met andere voorbeelden aan, mocht het nodig zijn.

De paspelband kan ik je echt aanraden voor het dekentje. Het geeft echt een meerwaarde aan het dekentje. Ik was eerst bang dat het niet zou opvallen, maar het geeft het nog een mooiere afwerking.

Hiervoor had ik al een vlaggenlijn met kroon besteld. Hij is zo gaaf geworden! Ik kreeg tijdens de verjaardag ook veel positieve reacties erop. Wij gaan er nog veel verjaardagen plezier van hebben.