Reviews


Reactie plaatsen

Reacties

Linda
5 maanden geleden

Voor ons zoontje hebben wij een vlaggenlijn laten maken voor aan zijn bedhuisje. Nadat ik foto’s van het kamertje en het bedje gestuurd had en aangegeven had wat we mooi zouden vinden, werden er meteen mogelijke combinaties van kleuren en printjes gestuurd. Er werd super goed meegedacht en heel veel tijd hiervoor genomen. Echt heel fijn! En nadat we de definitieve keuze voor de stoffen en de letters hadden gemaakt, was de vlaggenlijn binnen 3 dagen gemaakt en verstuurd. Alleen het pakketje was al een feestje om uit te pakken, met confetti, hartjes en een handgeschreven kaartje. Heel persoonlijk en overduidelijk veel aandacht aan besteed. De vlaggenlijn was perfect en van een goede kwaliteit. Het staat prachtig op het kamertje en is precies geworden zoals ik in gedachten had. Dikke aanrader!

Esther Potma
7 maanden geleden

Super gave verjaardags muts laten maken. Goede, snelle en duidelijke communicatie. Er werd meegedacht over geschikte stoffen, foto's van stoffen door gemaild en het eind product was snel klaar en verzonden. Het pakketje zelf was ook een feestje, zéér tevreden en een echte aanrader.

Mariska
2 jaar geleden

Voor beide kinderen een vlaggenlijn incl bijpassende kroon gekocht voor hun eerste verjaardag. Altijd wordt er heel goed mee gedacht: is het in balans, passen de kleuren en de stoffen bij elkaar, etc. Er is heel veel mogelijk om iets naar de persoonlijke wens te maken. En de kwaliteit is geweldig! Een kado voor hun hele leven.

Charlotte
2 jaar geleden

Al een aantal keer hele leuke vlaggenlijntjes besteld, ik vind ze fantastisch!! Ze zijn echt heel mooi. Heel erg leuk ook als kraamcadeautje!

H.
3 jaar geleden

2 mooie vlaggenlijnen mogen ontvangen, mooi ingepakt zodat ik ze zo kon geven dat was al een feest. Goede communicatie, keurig afgewerkt. Kortom Hippevlaggetjeslijn is echt een aanrader

Margriet
3 jaar geleden

Vorige week een zelf samengestelde vlaggenlijn laten maken door Inge; 13 vlaggen, zelf geselecteerde stoffen via de website en de naam en twee sterren voor mijn dochtertje. Resultaat binnen een week binnen, supermooi geworden (super netjes genaaid, leuke stofjes en super meegedacht qua stoffencombi/letterkleur), wij zijn er heel erg blij mee!!.

Saskia van Komen
4 jaar geleden

Fijne service, en super mooie vlaggen lijn voor onze toekomstige dochter. Er wordt ook mee gedacht wat het mooiste bij elkaar past! Een echte aanrader!

Denise
4 jaar geleden

Super fijne service! Heel blij met de vlaggenlijn. Hij hangr al een jaar mooi te shinen op de kamer van ons zoontje! Ook gebruik met de cakesmash!

Daphne
4 jaar geleden

Zeer blij met de snelle service! Ik bestelde een vlaggenlijn voor mijn toen nog ongeboren dochter. Inge nam gelijk contact met me op omdat ik bijna uitgerekend was. Hetzelfde weekend nog ging de vlaggenlijn op de post. Maandag was het binnen en dinsdag werd onze dochter geboren. Nog altijd blij mee! De vlaggenlijn hangt nu prachtig op dr slaapkamer!
Later heb ik nog een prachtig aankleedkussenhoes gekocht, past ook nog eens mooi bij de vlaggenlijn!

Lilian K.
4 jaar geleden

Top gemaakt! Deze keer heb ik 2 lakentjes laten maken. Inge neemt de tijd voor je. Als je twijfelt zet ze de stoffen bij elkaar op de foto. Zodat je kan zien of jou combinatie goed matcht. Ze denkt mee en komt ook met andere voorbeelden aan, mocht het nodig zijn.

De paspelband kan ik je echt aanraden voor het dekentje. Het geeft echt een meerwaarde aan het dekentje. Ik was eerst bang dat het niet zou opvallen, maar het geeft het nog een mooiere afwerking.

Hiervoor had ik al een vlaggenlijn met kroon besteld. Hij is zo gaaf geworden! Ik kreeg tijdens de verjaardag ook veel positieve reacties erop. Wij gaan er nog veel verjaardagen plezier van hebben.