Retourneren of ruilen

Heeft u spijt van uw aankoop of bent u toch niet helemaal tevreden en wilt u uw bestelling retourneren? Dat vinden wij ontzettend jammer maar dat kan gebeuren! U heeft tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling het recht om uw bestelling te retourneren. Het product dient in de originele verpakking verzonden te worden, ongedragen/ongebruikt, onbeschadigd en ongewassen. Kosten voor het retour sturen van het artikel komt op rekening van de consument. Wanneer wij uw artikel in goede staat retour hebben ontvangen, zullen wij het bedrag van het retour gekomen artikel terug betalen (minus de verzendkosten).

 

Hoe werkt retourneren?
Check eerst of uw bestelling in aanmerking komt voor retourneren*:
- Retourneren kan binnen 14 dagen na de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen;
- De artikelen dienen onbeschadigd te zijn en in de originele verpakking retour verzonden te worden.

* Het herroepingsrecht of het ruilen van artikelen is uitgesloten voor producten  die volgens uw specificatie op maat zijn gemaakt door ons en/of sale artikelen. (conform artikel 10 van de algemene voorwaarden)

 

Stappenplan retourzending:

1. Stuur een mail naar info@hippevlaggenlijntjes.nl of via het Contactenformulier o.v.v. het ordernummer.

2. Na ontvangst van uw bericht ontvangt u van ons een retournummer.

3. Verpak de artikelen weer in de verpakking waarin u het artikel heeft ontvangen.

4. Schrijf onderstaand retouradres op de verpakking onder vermelding van het retournummer:
    Hippevlaggenlijntjes / retournummer: ............
    Bloesem 32
    2441 DK Nieuwveen

5. Frankeer het pakket en breng deze naar een brievenbus of PostNL servicepunt, deze kosten zijn voor rekening van de     consument.

6. Zodra uw retour door ons is ontvangen storten we het aankoopbedrag (minus de verzendkosten) binnen 14 dagen terug op uw bankrekening.

 

Beschadigd artikel
Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen. Mochten er toch beschadigingen zijn kunt u uiteraard de beschadigde artikelen retourneren. Mail van te voren eerst naar info@hippevlaggenlijntjes.nl of stuur een bericht via het Contactenformulier, dan lossen we het samen op! In de meeste gevallen zal dit betekenen dat, wanneer wij de beschadigde artikelen ontvangen hebben, wij een nieuw artikel zo spoedig mogelijk opnieuw zullen verzenden. De kosten voor het retour zenden zullen wij terug storten op uw bankrekening.*


* Niet geldig op het over-frankeren van de zending, zoals bijvoorbeeld verzekerd of aangetekend.

 

Ruilen
Wilt u uw artikel ruilen? Dat is helemaal geen probleem. (uitgezonderd: op maat gemaakte artikelen en/of sale artikelen). U kunt hiervoor contact opnemen met ons per mail: info@hippevlaggenlijntjes.nl of via het Contactformulier. Ruilen is kosteloos.